Uw browser (Internet Explorer 7 of lager) is verouderd. Doe een upgrade naar een hogere versie om de website in zijn volledige fuctionaliteit te kunnen bezoeken.

X

Herstellen van computers

Of u nu kleine of grote computerproblemen ondervindt, vervelend zijn ze altijd.

Zowel hardware- als softwareproblemen worden snel door ons vastgesteld, soms zelfs telefonisch. Aan de hand van de informatie die wij krijgen, maken wij een raming van de werkuren en kunnen we een afspraak maken.Sommige computerproblemen laten zich nu eenmaal lastiger oplossen dan anderen. Voor de problemen waar u zelf even niet uitkomt staat onze service ter beschikking. Wij lossen elk probleem voor u op.

Afhankelijk van het soort probleem kan de computer ter plaatse of in onze werkplaats worden hersteld.

Niet bij ons gekochte toestellen worden met dezelfde zorg behandeld !

Herstellingen in onze werkplaats

Wij streven naar een snelle reparatieduur bij softwareproblemen. Bij hardwareproblemen is de reparatieduur afhankelijk van de beschikbaarheid van de nodige onderdelen. Wij maken eventueel eerst een diagnose en bepalen samen met u het verdere verloop van de herstelling.

Indien er geen problemen zijn met uw randapparatuur (zoals kabels, toetsenbord, muis, scherm, ...) is het voldoende om enkel de computerbehuizing (de kast) binnen te brengen. Heeft u een draagbare computer, vergeet dan de stroomadapter niet mee te brengen.

Breng indien mogelijk wel de bijhorende installatiesoftware (die oorspronkelijk bij de computer werd geleverd) mee, dit kan nuttig zijn bij de herstelling.

Onderdelen worden enkel in samenspraak geplaatst ! Wanneer de computer klaar is, wordt u opgebeld en kan u de PC terug ophalen. Indien nodig komen wij de computer terug bij u thuis installeren ( internet - mail configuratie in geval van een herinstallatie).

Herstellingen ter plaatse

Veel reparaties aan uw computer (zoals problemen met internetverbindingen, netwerkinstallaties, ...) kunnen beter op locatie uitgevoerd worden. Wij komen wanneer u het wenst, in de loop van de dag of 's avonds. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Overzicht van wat we ter plaatse kunnen herstellen:

  • Problemen met internetverbindingen (met kabel en draadloos)
  • Problemen met netwerken (delen van computer, printer, ...)
  • Beveiliging van computer, internet en netwerk
  • Aansluiten en installeren van randapparaten
  • Software installeren
  • Bestanden overzetten naar een nieuwe PC

Indien uw computer niet meer opstart (of andere ernstige problemen) is het steeds beter om het toestel binnen te brengen. Voor ingewikkelde of tijdrovende reparaties maken wij liever gebruik van de eigen werkplaats.

Eventueel kunnen wij het toestel komen ophalen en terugbrengen indien nodig!